Julklappstips #1

 
Vi vet alla hur svårt det kan vara att komma på vad man ska köpa i julklapp ibland. Så därför tänkte jag lägga ut lite julklappstips här. Vem vet, kanske hittar du den perfektajulklappen bland tipsen ^.^
 
De första julklappstipsen jag tänkte ge, riktar sig till barn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Elsa Frost isslott med speldosa. Alla barn älskar väl Disneys film Frost? Jag tror att varje liten flicka eller pojke skulle bli överlycklig över den här presenten. Slottet kan lysa och spela en snutt ur sången "Let it go". Slutter kostar 715 kronor och ni hittar det här.
 
2. Avengers figurer. Här är ett set med några av de populära karaktärerna ur Avengers. Detta kostar 180 kronor och ni kan köpa det här.
 
3. Leksaksmat i trä. Alla barn tycker om att leka "vuxna" med allt som hör där till med matlagning och städning. Så därför tänkte jag tipsa om leksaksmat. Det här är lite "lyxigare" i trä och det finns flera på samma sida. Det här setet kostar 99 kronor och ni hittar det här.
 
4. Smyckeskrin med speldosa. Det här sina smyckeskrinet passar perfekt som första smckeskrin till alla små barn. Det finns i olika motiv och den lilla flickan dansar när man sätter igång musiken. Varför inte köpa detta och lägga ner ett vackert halssband med ex. en månadssten som barnet är född i? Sådana finns att köpa på exempelvis guldfynd. Smyckeskrinet kostar 199 kronor och ni hittar det här.
 
5. Pocahontas docka. Denna otroligt söta docka ur serien "Animators dolls" skulle vara den perfekta presenten till alla små dockälskare! Det finns flera olika dockor i serien, tex. Belle, Ariel, Elsa och Christoffer. Dockorna kostar 300 kronor styck och ni kan köpa Pocahontasdockan här.
 
6. Minions bowlingset. Säg mig ett barn som inte älskar minionerna? Då passar ett litet bowlingset med dessa perfekt! Bowlingsetet kostar 149 kronor och ni hittar det här.
 
7. Lego City Police fångtransport. De flesta barn tycker om att bygga lego. Därför tänkte jag tipsa om denna coola lego-serie. Det här setet kostar 189 kronor och ni hittar det här.
 
8. Samuraidräkt. De flesta barn tycker om att klä ut sig. Så varför inte köpa någon rolig eller fin maskeraddräkt? Den här samuraidräkten kostar 200 kronor och ni kan hitta den här.
 
Hoppas att ni får nytta av något av de här tipsen :-)
 
/ Linnea
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: